Porsche Mobil 1 Supercup

I begyndelsen af 2007-sæsonen blev Mobil 1 titelsponsoren for Porsche Mobil 1 Supercup, verdens hurtigste og mest prestigefyldte mesterskab for det samme motormærke. Vi er stolte af ikke kun at være leverandør men en integreret del af bilerne. Det giver os en unik mulighed for at bruge vores ekspertise fra banen direkte i vores arbejde på landevejen.

Porsche Supercup motor: 485 bhp Porsche 911 GT3 Cup

Vægt: 1200 kg (2, 646 amerikanske pund)

Racer: Porsche 911 GT3 Cup


Porsche 911 GT3 Cup er en rap racer med 485 bhp, der er meget lig personbilversionen Porsche 911. Den fungerer som en platform, hvorpå vi direkte kan teste Mobil 1 produkter udviklet til racerbanen og optimere dem, så de fungerer endnu mere effektivt på landevejen. Den viden og ekspertise, vi opnår ved at arbejde med verdens hurtigste racere, går direkte ind i vores produkter til personbiler.

f1-car-face-on

Porsche Supercup engine: 485 bhp Porsche 911 GT3 Cup

Mobil 1™-teknologi

Porsche Mobil 1 Supercup er det ideelle sted for Mobil 1 ingeniører til at udvikle avancerede motorolier. Den ekspertise, vi opbygger fra motorsporten ude på banerne, kan ingeniørerne overføre og anvende direkte i vores produktserier til personbiler. Det betyder, at vores ekspertise på banerne kan anvendes direkte i vores arbejde på landevejen.

Bruce Crawley ExxonMobil Motorsport teknologisk leder

Vi udvikler Mobil 1 motorolie til racerbiler på det samme laboratorium som alle vores kommercielle produkter og vores personale bevæger sig mellem de to programmer. Vi har nogle gange først afprøvet indholdsstoffer i vores motorolier til racerbiler, som vi senere har tilføjet til vores kommercielle Mobil 1. Motorsport skubber til vores teknologi grænser.

Løbsteam

Det er yderst vigtigt for Porsche Mobil 1 Supercup teams, at alle komponenterne i deres racerbiler er af den samme kvalitet og meget pålidelige. Porsche Supercup køres i alle slags vejr over hele verden. Det kan være meget varmt i Mellemøsten, og det kan være meget koldt i Nurburgring i Tyskland, men Mobil 1 leverer altid pålidelighed og den bedste ydeevne for alle racerbilerne på banen. Foruden Porsche Mobil 1 Supercup er der 20 andre løbsserier over hele verden, fra New Zealand, Australien, Japan og Kina til Brasilien, USA og mange andre lande i Europa, som allesammen bruger Mobil 1.