Racerløb er grundpillen i Mobil 1™


Mobil 1™ anvendes aktivt i motorsport på alle niveauer – fra amatørløb og racerløb med sportsvogne til NASCAR® og fra WRC til motorsportens højdepunkt, Formel 1. Vi stræber efter det ypperste inden for området med nyskabende teknologi og tilbyder innovative løsninger til teams med de mest krævende løbsbetingelser, der lige som Mobil 1, drives af stor konkurrencevilje og drømmen om at vinde.

1981 – Den første Grand Prix-sejr Det var fantastisk at kunne give
Mobil 1 sin første sejr i Formel 1.

Alan Jones - kører på Williams-Ford teamet

En vinder fødes I 1974 kom den første fuldsyntetiske Mobil 1 motorolie til verden med suveræne smøreegenskaber, som var markant bedre end almindelige oliers

Historien – en lang tradition for gode resultater inden for motorsport

1955 Mobil Service truck 1955 Mobil servicelastbil

Mobil 1 motorolierne har i mange år været den foretrukne smøreolie blandt racerteams i verdens mest krævende og populære motorsportsserier.

Historien om Mobil 1 inden for motorsport begynder i starten af 1970'erne med deltagelse i rallyløb. Men det var først i 1978, at det blev mere officielt med Mobil 1 som sponsor for Williams Formel 1™ teamet, og i 1987 som sponsor af Rusty Wallaces racer nr. 27 i NASCAR®. Siden da er tilstedeværelsen af Mobil 1 på racerbanerne og i løbsserierne vokset, hvor Mobil 1 i dag er med på verdensplan. Mobil 1 syntetisk olie vælges, fordi den kan tilbyde exceptionel motorpræstation og beskyttelse af motoren under selv de mest ekstreme forhold. Autoteknikere, racerkørere, teamejere og verdens førende bilproducenter kan alle bekræfte effekten af den avancerede teknologi bag Mobil 1 smøremidlerne.

Mobil 1 Motorsport – fotogalleri

Fotogalleri med billeder af Mobil 1 i motorsport leveret af © LAT Photographic

Vi har i mange år samarbejdet med mange af verdens mest populære og resultatrige racerteams, bl.a. Aston Martin Red Bull Racings Formel 1 team, Stewart-Haas Racings Monster Energy team i NASCAR® Cup-serien, og mange andre som f.eks. Porsche Motorsport, hvor Mobil 1 deltager som "officiel teknologipartner" i globalt samarbejde omkring alle fabriksstøttede aktiviteter, alle internationale Carrera Cup-løb og titelsamarbejdet i Porsche Mobil 1 Supercup – verdens hurtigste løbsserie for det samme motormærke. Mobil 1 er desuden den officielle motorolie i NASCAR® og medvirker til væksten i motorsport-initiativer overalt i verden.

Motorsport er fortsat et centralt element i vores historie og baggrund. Vi fører an med nye teknologiske fremskridt for løbende at forbedre vores sortiment af olier og smøremidler, fordi vi ønsker at være med til at opnå enestående præstationer både på banen og på landevejen.

Bliv sponsoreret
Interesseret i et Mobil 1™ sponsorat? Send din ansøgning i dag.

Konkurrencefordel Grand Prix-racerløb er den ultimative prøvebane for banebrydende teknologi

Oliebeskyttelse Mobil 1 syntetisk gearkasseolie hjælper til at holde overfladerne adskilt med en særlig beskyttelsesfilm af væske, som er 80 gange finere end menneskehår.

Inderbanen – gå bag kulisserne

Vi arbejder indefra på at give dig eksklusiv adgang. Hvad enten du er fan af Grand Prix-racerløb, NASCAR eller Porsche Mobil 1 Supercup, kan du i inderbanen se vores seneste videoer, se detaljer om bilerne, læse om de forskellige teams og downloade helt nye Plakater.

Motoreffektivitet Mobil 1 motorolie leverer enestående ydelse op til mere end 300 °C
(varmt nok til at smelte tin)

Motorkræfter Mobil 1 motorolie tåler motorkræfter 8.500 gange større end tyngdekraften

Tech Talk

Vi har et team bestående af videnskabsfolk og baneteknikere, som udvikler innovative produkter og understøtter partnerskaber inden for motorsport i flere forskellige kategorier verden over.

Racerbanen er den ultimative scene for ny teknologi og innovationer. Vores avancerede produkter gør deres arbejde i racerbiler, hvor de bidrager til at forbedre bilernes ydeevne og effektivitet. Motorsport er en del af os. Den er en integreret del af den måde, hvorpå vi udvikler teknologier og hele tiden flytter grænserne.

Porsche Mobil 1 Supercup

Aston Martin Red Bull Racing

Motorsport teams

Mobil 1 har i mange år samarbejdet med mange af verdens mest populære og succesfulde racerteams, bl.a. Aston Martin Red Bull Racings Formel 1 team, Stewart-Haas Racings NASCAR® team, Stewart-Haas Racing, the Porsche Mobil 1 Supercup-serien og mange andre. Vælg en af nedenstående muligheder for at læse mere om Mobil 1 racerteams, som konkurrerer over hele verden.