Mobil 1™ ESP x2 0W-20

Avanceret fuldt syntetisk motorolie, avanceret fuldsyntetisk motorolie

Mobil 1™ ESP x2 0W-20 er en avanceret fuldsyntetisk motorolie, som er specielt udviklet til at opretholde fremragende motorrenlighed, slidbeskyttelse, stor holdbarhed og avanceret brændstoføkonomi* for at holde din motor kørende som var den ny. Mobil 1 ESP x2 0W-20 er baseret på vores seneste teknologi, som kombinerer holdbarhed og beskyttelse med en lavviskositets-, lavfriktionsmotorolie og er udviklet i samarbejde med ledende udstyrsfabrikanter (OEMs). Mobil 1 ESP x2 0W-20 er udviklet af vores eksperter til at hjælpe med til at give en lang motorlevetid og opretholde effektiviteten af emissionsreducerende systemer i diesel- og benzindrevne køretøjer, som kræver SAE 0W-20 viskositet.

Egenskaber og fordele

Mobil 1 ESP x2 0W-20 er fremstillet med en egenudviklet blanding af avancerede komponenter formuleret til at være fuldtud kompatibel med de sidste nye dieselpartikelfiltre (DFP'er) og benzinkatalysatorer (CAT'er). Mobil 1 ESP x2 0W-20 er udviklet til at levere glimrende ydeevne og beskyttelse samtidig med avanceret brændstoføkonomi.

Førsteklasses teknologi


I motorsportens hårde verden er det kun de bedste, der klarer sig – derfor er Mobil 1™ også en vinder på racerbanerne. På denne side kan du møde Mobil 1 i tre yderst krævende kategorier: Bilsportens kongeklasse Grand Prix Racing og den lynhurtige Porsche Cup >>

Reelle og mulige fordele

  • Giver en særdeles ren motor og mindsker slam
  • Hjælper med at forlænge motorens levetid
  • Hurtigere start i koldt vejr og god motorbeskyttelse ved opstart

Lær mere om Mobil 1™


Mobil 1-teknologi i motorsport

Find den rigtige olie til din bil


Produktvælger


Køb Mobil 1™ her


Køb fra en distributør