Mobil 1™ ESP Formula 5W-30

Avanceret fuldt syntetisk motorolie

Mobil 1 ESP Formula 5W-30 er en syntetisk motorolie med avanceret ydelse udviklet til at hjælpe med til at levere fremragende renseegenskaber, slidbeskyttelse og generelt glimrende præstation. Mobil 1 ESP Formula 5W-30 er udviklet af vore eksperter til at hjælpe med at beskytte, effektivisere og forlænge levetiden af køretøjets emissionskontrolsystem i både diesel- og benzindrevne biler. Mobil 1 ESP Formula 5W-30 opfylder eller overgår kravene fra mange førende industri- og bilfabrikanter af nyere moderne diesel- og benzindrevne motorer.

Egenskaber og fordele

Mobil 1 ESP Formula 5W-30 er fremstillet med ExxonMobil´s egen formulering af avancerede bestandele formuleret til at være fuldt kompatible med de sidste nye dieselpartikelfiltre (DFP'er) og katalysatorer (CAT'er). Mobil 1 ESP Formula 5W-30 er udviklet til, at bidrage med en glimrende beskyttelse og en fordelagtig brændstoføkonomi.

Førsteklasses teknologi


I motorsportens hårde verden er det kun de bedste, der klarer sig – derfor er Mobil 1™ også en vinder på racerbanerne. På denne side kan du møde Mobil 1 i tre yderst krævende kategorier: Bilsportens kongeklasse Grand Prix Racing og den lynhurtige Porsche Cup >>

Reelle og mulige fordele

  • Hurtigere start i koldt vejr, og hurtig smøring
  • Hjælper med at forlænge motorens levetid
  • Mulighed for forbedret brændstoføkonomi

Lær mere om Mobil 1™


Mobil 1-teknologi i motorsport

Find den rigtige olie til din bil


Produktvælger


Køb Mobil 1™ her


Køb fra en distributør