Mobil 1™ ESP 0W-40

Fuldt syntetisk motorolie

Mobil 1 ESP 0W-40 er en fuldt syntetisk motorolie udviklet til at hjælpe med at give fremragende vedligholdelse og slidbeskyttelse. Mobil 1 ESP 0W-40 er blevet udviklet af vore eksperter til at hjælpe med at beskytte, effektivisere og forlænge levetiden af køretøjets emissionskontrolsystem i både diesel og benzindrevne biler. Mobil 1 ESP 0W-40 overgår standardkravene fra mange ledende industri og bilfabrikanter for nyere, moderne diesel og benzindrevne passagerbilers motorer.

Egenskaber og fordele

Mobil 1 ESP 0W-40 er fremstillet med en ejendomsbeskyttet blanding af avancerede komponenter formuleret til at være fuldt kompatible med de sidste nye dieselpartikelfiltre (DFP'er) og benzinkatalysatorer (CAT'er). Mobil 1 ESP 0W-40 er blevet udviklet til at levere glimrende ydeevne og beskyttelse og mulighed for en forbedret brændstoføkonomi.

Førsteklasses teknologi


I motorsportens hårde verden er det kun de bedste, der klarer sig – derfor er Mobil 1™ også en vinder på racerbanerne. På denne side kan du møde Mobil 1 i tre yderst krævende kategorier: Bilsportens kongeklasse Grand Prix Racing og den lynhurtige Porsche Cup >>

Reelle og mulige fordele

  • Mindsker aflejringer og slamdannelse, så man har mulighed for en ren motor med lang levetid
  • Hjælper med at mindske aldring af olien, så man kan opretholde beskyttelsen ved længere olieskiftintervaller
  • Kan potentielt forbedre brændstoføkonomien

Find den rigtige olie til din bil


Produktvælger


Køb Mobil 1™ her


Køb fra en distributør