Hvilken olie skal du bruge til din Porsche?

Der er et komplet sortiment af Mobil-motorolier, som passer til Porsche-modellerne, inkl. olier specifikt til Porsche-benzinmotorer og -dieselmotorer. Alle Porscher påfyldes Mobil 1 fra fabrikken, og Porsche anbefaler direkte Mobil 1 motorolier på grund af disse oliers effektivitet og suveræne motorbeskyttende egenskaber. Mobil har udviklet motorolier specielt til Porsche 911-modellerne, som f.eks. 911 Carrera, og til Porsche Cayenne-modellerne, som f.eks. Cayenne S.

Porsche-oliespecifikation A40

Mobil 1™ FS 0W-40 er en fuldsyntetisk motorolie godkendt af Porsche til modeller, der kræver olie efter Porsches oliespecifikation A40. Porsche-motorer, der kræver olie, som opfylder oliespecifikation A40, påfyldes Mobil 1 fra fabrikken af Porsche.

Porsche-oliespecifikation C30

Mobil 1 ESP Formula 5W-30 er en fuldsyntetisk motorolie med minimal askedannelse godkendt af Porsche til modeller, der kræver olie efter Porsches oliespecifikation C30. Porsche-motorer, der kræver olie, som opfylder oliespecifikation C30, påfyldes Mobil 1 fra fabrikken af Porsche.

Hvad enten du har en Porsche Cayman R eller Porsche Boxter Spyder, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige olie til din bilmotor. Brug vores "Hvilken motorolie"-funktion til højre til at finde ud af, hvilken olie du skal bruge til din Porsche.


Hvordan sparer jeg penge med Mobil 1?


Hvordan beskytter fuldsyntetisk olie motoren på min Porsche?


Hvilken olie skal jeg købe til min Porsche?