Porsche og Mobil 1™ - Motorpartnere i topklasse

Samarbejdet mellem Porsche og Mobil 1 er baseret på at opnå den optimale motorydelse, så køreoplevelsen er i absolut særklasse. Dette samarbejde har stået på siden 1996, og det har strakt sig over 4 generationer af den ikoniske Porsche 911 og været medvirkende til lanceringen af flere nye modeller i en række forskellige personbilserier.

Den fuldsyntetiske Mobil 1™ 0W-40 reducerer slitage og holder motorydelsen optimal ved høje motorbelastninger, og det er grunden til, at Porsche anbefaler denne olie til alle sine benzinmodeller – hvad enten de kører i Sibirien eller Afrika.

Keep a Porsche running like a Porsche


Porsche 911 har gennemgået en betragtelig facelift og er nu udstyret med en turboladet seks cylinder motor som standard i stedet for den traditionelle motor. Med mere kraft, højere moment, lavere CO2-udslip og reduceret brændstof forbrug sætter dette en ny standard for ydelsen og sætter store krav til motorolien. Derfor har Porsche valgt Mobil 1™. Lad din Porsche køre som en Porsche med Mobil 1.


For kort siden kunne samarbejdet mellem Porsche og Mobil 1 fejre rundingen af en milepæl, nemlig produktionen af Porsche-motor nr. 1 mio. med Mobil 1 påfyldt fra fabrikken. Og det producerede antal stiger støt, mens Mobil 1 usvigeligt sikket indfrir forventningerne til brændstoføkonomi, slidbeskyttelse af motoren og temperaturstyrke. Med Porsches officielle anbefaling af Mobil 1 som smøremiddel til påfyldning ved service afspejler denne produktionsmilepæl driftsikkerheden ved og den løbende optimering af Mobil 1 olie.

Motorpartnere i topklasse: på landevejen og på banen

Desuden har Mobil 1 siden 2007 været titelsponsor for Porsche Mobil 1 Supercup – det hurtigste og mest prestigefyldte, internationale mesterskab for enkeltproducenter. Mobil 1 0W-40 er påfyldt alle racerbilerne på banen – præcis det samme produkt som på alle Porsches serieproducerede benzinmotorer til personbiler. Dette mesterskab er det ultimative udtryk for koblingen mellem to virksomheder i verdensklasse – med mærkesamarbejde, filosofi og motorydelse til fælles.

Se i vores sektion om motorsport, hvor tæt integreret Mobil 1 motorolien er hos racerteamene.

Lær mere om Mobil 1™


Hvad kan de syntetiske olier?Find den rigtige olie til din bil


Produktvælger


Køb Mobil 1™ her


Køb fra en distributør