Bill Maxwell om almindelige myter

For de fleste er et bilkøb én af de vigtigste, økonomiske beslutninger. Det er dog overraskende få, der ved, hvordan man bør passe på investeringen.

Bill Maxwell, Distinguished Engineering Adviser Technical fra Mobil 1’s udviklingsteam, ExxonMobils Global Research & Engineering-centret i Paulsboro, New Jersey siger, at det ikke kom bag på ham, at mange bilejere er usikre på, hvordan de skal passe på deres biler.


 

”Folk er forvirrede over dets kæmpe udvalg af bilplejeprodukter på markedet, og det er svært at vide, om de er til gavn eller ulempe og hvordan”, siger Maxwell.

Derfor ”udfører mange kun den nødvendige vedligeholdelse og reagerer først, når et problem er opstået. Da er det ofte for sent, og resultatet er en dyr reparation.”

Selvom betydelige forbedringer af motorteknikken på mange måder har ændret servicekutymerne i løbet af de seneste10-15 år, er der efter Maxwells mening stadig ét område, der nemt kan gøres mindre forvirrende for forbrugerne − valget af motorolie. “Det er helt klart, at de syntetiske motorolier er det bedste valg, fordi de giver den bedste præstationsevne til alle motorer," siger Maxwell. 

”Det bedste råd, servicemontørerne kan give deres kunder er at følge olieskiftsintervaller, angivet af fabrikanten, og anvende syntetiske olier.”

I videoen nedenfor gør Maxwell op med mange myter om syntetiske smøremidler og hjælper bilisterne til at forstå, hvilke reelle fordele syntetiske olier virkelig har.

Lær mere om Mobil 1™


Mobil 1-teknologi i motorsport


Find den rigtige olie til din bil


Produktvælger


Køb Mobil 1™ her


Køb fra en distributør