Bentley Motors og Mobil 1™

Mobil 1™ og Bentley Motors har arbejdet tæt sammen i mere end et årti, så hver eneste motor i verdens mest eftertragtede luksusbil leverer ubesværet motorkraft og præsterer overlegent, uanset hvilken belastning motoren udsættes for.

Via en fælles indsats for at opnå suveræn ydeevne er det mangeårige forsknings- og udviklingssamarbejde resulteret i et smøremiddel med de højeste specifikationer, der arbejder effektivt under store tryk og modstår ekstreme temperaturer – lige fra heden i Sahara til kulden i Arktis. Hver eneste Bentley, der ruller af samlebåndet, balancerer perfekt mellem uovertruffen luksus og ydeevne – og Mobil 1 er en afgørende brik for ydeevnen.

På banen


Som det veletablerede makkerpar og sikre valg til personbiler var det naturligt for Mobil 1 og Bentley Motors at overføre deres suveræne resultater og ekspertise til motorsport. Bentleys tilbagevenden til motorsport i 2013 i Blancpain GT Series markede starten på et nyt aspekt af de to mærkers samarbejde, hvor Mobil 1 som den tekniske partner leverer ydeevnen til Bentley Continental GT3-racerbilen, der har indbragt adskillige podieplaceringer overalt i verden.

Derfor påfyldes Bentleys V8-motor til motorsport syntetisk Mobil 1 motorolie for at opnå maksimal motorbeskyttelse og -ydeevne til de opslidende betingelser, som motorer udsættes for i f.eks. 24-timers racerløb.


 

Bentley anbefaler officielt Mobil 1Bentley anbefaler udelukkende fuldsyntetisk Mobil 1 motorolie til sine kunder som smøremiddel til påfyldning ved service, fordi kombinationen af kompromisløs ydeevne og en driftsikker motor er altafgørende.

Lær mere om Mobil 1™


Hvad kan de syntetiske olier?Find den rigtige olie til din bil


Produktvælger


Køb Mobil 1™ her


Køb fra en distributør