ABT og Mobil 1™™ højtydende samarbejde

De nyeste Audi og VW modeller kræver et højtydende smøremiddel

Med sin store kompetence og erfaring i motortuning, aerodynamik og fælge er ABT udmærket klar over, hvor stor en rolle motorolien spiller for ydeevnen og beskyttelsen af motorer. Med deres stærke baggrund og mangeårige samarbejde udgør de det perfekte makkerpar. Derfor anbefaler ABT Mobil 1 til alle deres højtydende bilmodeller.

ABT anbefaler Mobil 1

Hvem er ABT?

ABT Sportsline er verdens førende tuningsfirma af Audi og VW biler, der specialiserer sig i motorteknologi, aerodynamik, sportsfælge, udstødningssystemer, hjulophæng og bremser. ABT, som er en del af den nye, højtydende generation, har som sit mål at få det absolut bedste ud af hver eneste motor, både når det gælder effekt og holdbarhed.

Hvorfor har ABT valgt at bruge og anbefale Mobil 1?

En stor del af succesen bag Mobil 1 skyldes tekniske samarbejder med store bilproducenter som f.eks. Audi og Volkswagen, der konsekvent vil have den nyeste teknologi inden for syntetiske smøremidler. Dette gør, at Mobil 1 holder sig på forkant med det konstant udviklende marked for smøremidler ved hjælp af strenge testprocedurer, så disse olier yder og beskytter bedre samt skåner brændstoffet. Derfor:

  • Får alle Audi og VW biler, som er tunet på et godkendt ABT-center, påfyldt Mobil 1 ved eftersyn
  • Anbefaler ABT Mobil 1 til sine kunder

Audi VW 504 00 / Audi VW 507 00

Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 er en avanceret, fuldsyntetisk olie med minimal askedannelse godkendt af Audi og Volkswagen til benzinbiler, der skal påfyldes Audi VW 504 00-olie, og til dieselbiler, der skal påfyldes Audi VW 507 00-olie.

Audi VW 502 00 / Audi VW 505 00

Mobil 1 New Life™ 0W-40 er en fuldsyntetisk olie med minimal askedannelse godkendt af Audi og Volkswagen til benzinbiler, der skal påfyldes Audi VW 502 00-olie, og til dieselbiler, der skal påfyldes Audi VW 505 00-olie.