Danmark
Mobil 1

Stewart-Haas Racing

I 2011, som var vores første år sammen med Stewart-Haas Racing, fik de straks forbedret ydeevnen ved hjælp af vores innovative smøremiddelsystem. Test og analyser viste, at reduceret friktion overførte mere motorkraft til baghjulene. Denne effektivitet hjalp Tony Stewart til at vinde sit tredje mesterskab. Vi arbejder konstant på at finde den næste lille fordel, så raceren kan nå sit fulde pontentiale.

Motortype Chevrolet R07 V8

Effekt Maks. hestekræfter: Ca. 850 hk ved et omdrejningstal på 9.000 o/m Maks. drejningsmoment: 745 nM ved et omdrejningstal på 7.500 o/m

Racer: 2016 Mobil 1 Chevrolet SSS


Mobil 1™ er en integreret del af NASCAR®. Vi har leveret den officielle motorolie til NASCAR® siden 2000. Flere end halvdelen af alle NASCAR® team kører med vores produkter for at opnå den optimale ydeevne og driftssikkerhed. Desuden er vi en af Stewart-Haas Racings hovedsponsorer, hvilket vi har været siden 2011, da Tony Stewart vandt sit tredje NASCAR® Sprint Cup-mesterskab. Der er selvfølgelig ikke to NASCAR®-baner, der er ens. Derfor tilpasser vi løbende vores produkt for at opnå den fordel, der giver sejren, og passer bedst til driftsforholdene. Vi er ligeså meget hjemme på de stejle kurver i Bristol, som vi er på de hurtige langsider i Talladega.

nascar-car-face-on

Matt Borland Vice President of Technology

Løbsteamet

NASCAR-racerløb er det ideelle miljø for Mobil 1 ingeniører til at udvikle og analysere avancerede smøremidler, som resulterer i produkter, der kan optimere din bils ydeevne og få den til at køre som fra ny.

matt

Matt Borland Vice President of Technology

Mobil 1 produkterne er yderst effektive til at holde friktionen på et absolut minimum, så vi bevarer så mange hestekræfter som muligt og holder temperaturen nede.

Matt Borland har ry for at levere en kæmpe arbejdsindsats inden for NASCAR®. I maj 2007 skiftede Borland til Haas CNC Racing (i dag Stewart-Haas Racing) som chef for teamet i rollen som løbsdirektør. Da Tony Stewart blev medejer af teamet i 2009, skiftede Borland til rollen som teknisk direktør. I løbet af hans lange virke for Stewart-Haas er han blevet forfremmet til Vice President of Competition og til sit nuværende job som Vice President of Technology, hvor han har ansvaret for alle teamets tekniske initiativer og forskellige forsknings- og udviklingsprojekter. Matt Borland brænder for at bevare Stewart-Haas Racings status blandt de førende i toppen af NASCAR® Sprint Cup-serien.

Tony Stewart Født: 20. maj 1971
Sluttede sig til teamet: 2009

Kevin Harvick Født: 8.december 1975
Sluttede sig til teamet: 2014

Kørerne

I NASCAR® er motoreffektiviteten det vigtigste element. Med Mobil 1 produkter har mere end 50 % af teamene i NASCAR® fået reduceret friktionen og tab af effekten i deres motorer. Det har betydet færre pitstop og mindre motorslitage, hvilket under et 800 kilometer langt løb giver kolossale brændstoffordele og mærkbart hurtigere omgangstider. Det kunne mærkes i de sidste 36 omgange i sæsonen 2011. Mobil 1 motorolie hjalp Tony Stewart med at erobre sit tredje NASCAR® Sprint Cup-mesterskab, og vi fortsætter arbejdet med at finde nye og bedre måder, hvorpå racerne kan præstere endnu bedre.

tony

Tony Stewart

Vi kæmpede hårdt for førerpositionen, og vi var kommet i den situation, at vores transmission var så velfungerende, at vi kunne nøjes med ét ekstra pitstop, mens de øvrige teams skulle bruge to for at nå i mål. Det var et af de bedste eksempler på, hvor effektiv Mobil 1 var.

Tony Stewart sprang ind på NASCAR® Sprint Cup-scenen i 1999 med langt mere erfaring fra de store motorsportsligaer end en gennemsnitlig rookie. Efter 3 sejre i sin første sæson kunne Tony Stewart snart ryste billedet af "begynderheld" af sig med yderligere 6 sejre i 2000. I 2009 tog han hul på et nyt kapitel i sin racerkarriere, hvor han forlod sit daværende team for at blive medejer/kører hos Stewart-Haas Racing. Her kom han i gruppe med elitekørere og erobrede sit tredje NASCAR®-mesterskab og vandt hidtil uhørte 5 ud af 10 løb i kampen om NASCAR® Sprint Cup. Tony Stewart er den eneste kører, der har vundet NASCAR®-mesterskabet under 3 forskellige sponsortitler – Winston i 2002, Nextel i 2005 og Sprint i 2011. Han er også den eneste kører i historien, der har vundet et mesterskab både i IndyCar og NASCAR®.

Født - 20. maj 1971
Titler – 2011, 2005, 2002 (NASCAR® -mesterskaber)
tonystewart.com

Kevin Harvick

Kevin Harvick

Enhver form for fordel du kan tilegne dig i kvalifikationen kommer dig til gode. Jeg føler vi har en fordel med Mobil 1 smøremiddelteknologi.

Med et tocifret antal sejre i NASCAR Sprint Cup-serien, inkl. sejre i det prestigefyldte Daytona 500, Coca-Cola 600, Southern 500 og Brickyard 400, er Kevin Harvick en fuldblods NASCAR-kører. Kevin fik sit første mesterskab i Sprint Cup-serien i 2014 og endte på en andenplads i 2015, og han tilfører podiepladstalent og erfaring til Stewart-Haas Racing-teamet.

Født – 8.december 1975
Titler – 2014 (Sprint Cup Series mesterskab)
kevinharvick.com