Danmark
Mobil 1

Racerløb er grundpillen i Mobil 1™

Mobil 1™ anvendes aktivt i motorsport på alle niveauer – fra amatørløb til NASCAR® og motorsportens højdepunkt, Grand Prix-løb. Vi stræber efter det ypperste inden for området med avanceret teknologi og tilbyder innovative løsninger til teams med de mest krævende løbsbetingelser, der lige som Mobil 1, drives af stor konkurrencevilje og drømmen om at vinde.

1981: Den første Grand Prix-sejr Det var fantastisk at kunne give
Mobil 1 sin første sejr i Formel 1

Alan Jones - kører på Williams-Ford teamet

En vinder fødes I 1974 kom den første fuldsyntetiske Mobil 1 motorolie til verden med suveræne smøreegenskaber, som var markant bedre end almindelige oliers

Historien – en lang tradition for gode resultater inden for motorsport

1955 Mobil servicelastbil 1955 Mobil servicelastbil

Mobil 1 motorolierne har i mange år været det foretrukne smøremiddel blandt racerteams i verdens mest krævende og populære motorsportsserier.

Historien om Mobil 1 inden for motorsport begynder i starten af 1970'erne med deltagelse i rallyløb. Men det var først i 1978, at det blev mere officielt med Mobil 1 som sponsor for Williams Formula 1™ teamet, og i 1987 som sponsor af Rusty Wallaces racer nr. 27 i NASCAR. Siden da er tilstedeværelsen af Mobil 1 på racerbanerne og i løbsserierne vokset, hvor Mobil 1 i dag er med på verdensplan. Mobil 1 syntetisk olie vælges på grund af dens egenskaber til exceptionel motorydeevne og beskyttelse af motoren under selv de mest ekstreme forhold. Autoteknikere, racerkørere, teamejere og verdens førende bilproducenter kan alle bekræfte effekten af den avancerede teknologi bag Mobil 1 smøremidlerne.

Mobil 1 motorsports – fotogalleri

Fotogalleri med billeder af Mobil 1 i motorsport leveret af © LAT Photographic

Vi har i mange år samarbejdet med mange af verdens mest populære og succesfulde racerteams, bl.a. Stewart-Haas Racings team i NASCAR® Sprint Cup-serien og mange andre som f.eks. Porsche Motorsport, hvor Mobil 1 deltager som "officiel teknologipartner" i globalt samarbejde omkring alle fabriksstøttede aktiviteter, alle internationale Carrera Cup-løb og titelsamarbejdet i Porsche Mobil 1 Supercup – verdens hurtigste løbsserie for det samme motormærke. Mobil 1 er desuden den officielle motorolie i NASCAR® og medvirker til væksten i GRM-løbsinitiativer overalt i verden.

Motorsport er fortsat et centralt element i vores historie og baggrund. Vi fører an med nye teknologiske fremskridt for løbende at forbedre vores sortiment af olier og smøremidler, fordi vi ønsker at være med til at opnå enestående præstationer både på banen og på landevejen.

Bliv sponsoreret
Interesseret i et Mobil 1™ sponsorat? Send din ansøgning i dag.

Forsøgslaboratorium For os er raceren bogstaveligt et hurtigtrullende testlaboratorium
Bruce Crawley – ExxonMobil Motorsport Technology Manager

Beskyttende olie Mobil 1 syntetisk gearolie holder de mekaniske overflader adskilt med en specialbeskyttende oliefilm, som er 80 gange tyndere end et menneskehår

Bag om banen – Kom med bag kulisserne

Vi går bag kulisserne og giver dig eksklusiv adgang. Uanset om du er fan af Grand Prix, NASCAR eller Porsche Mobil 1 Supercup, er det i Bag om banen, du finder vores nyeste videoer, kommer helt tæt på racerne, får mere at vide om teamene og kan downloade helt nye baggrundstapeter.

Motoreffektivitet Mobil 1 motorolie fungerer effektivt ved mere end 300°C (tins smeltetemperatur)

Motorkræfter Mobil 1 motorolie modstår motorkræfter, der er 8500 gange større end tyngdekraften

Teknisk snak med Bruce W. Crawley

Bruce

Bruce W. Crawley er en af ExxonMobils fremmeste tekniske eksperter, som kom til virksomheden i 1982. Han er leder af et team af forskere og raceringeniører, som udvikler innovative produkter og indgår i motorsportsamarbejder i forskellige kategorier verden over.

Racerbanen er den ultimative test af ny teknologi og innovationer. Vores avancerede produkter bidrager til forbedret ydeevne og effektivitet i racerbiler. Motorsport er det, der definerer os. Det er en naturligt integreret del af den måde, vi udvikler teknologier på og hele tiden flytter grænser.

Porsche Mobil 1 Supercup

Stewart-Haas Racing

Motorsportteamene

Mobil 1 har i mange år samarbejdet med en lang række af verdens mest populære og succesrige racerserier og racerteams, bl.a. NASCAR®-teamet Stewart-Haas Racing, Porsche Mobil 1 Supercup-serien og mange andre. Du kan få mere at vide om Mobil 1 racerteamene, som kører løb i hele verden, ved at klikke på linkene nedenfor.